Iná dimenzia nástrahy, voľné pokračovanie úspešného druhu King Krill.
Zloženie je opäť na prírodnej báze s veľkým podielom unikátneho mixu korenia.
Zo sto testovaných vzoriek sme selektovali desať jedinečných druhov, ktoré dali základ tejto nástrahe a návnade.
Táto guľôčka bola testovaná dva roky pred vstupom do voľného predaja a počas tejto doby bolo nachytané viac ako päťdesiat kaprov s váhou cez dvadsať kíl na českých a slovenských zväzových vodách.
Pri tomto testovaní sa boilie Spice Queen Krill ukázalo ako výnimočná nástraha pre celoročné chytanie aj pri teplote vody pod 5 stupňov Celzia.
Dôkazom bol obrí lysec, ktorého váha prekročila 25kg hranicu, pri teplote vody 4 stupne.
Zloženie boilie TB
Všetky druhy obsahujú podiel soli a sladidla NHDC.
Soľ veľmi dobre reaguje s vodou a mení PH v okolí nástrahy a návnady.
Keď gulička dopadne na dno, začne okamžite reagovať a meniť okolité PH.
Tým sa ľahko nabúra štruktúra bolí a soľ zároveň slúži ako nosič atraktorov.
To spôsobuje okažitú účinnosť a príťažlivosť pre kapry.
A prečo NHDC? Toto sladidlo sa používa ako v práškovej, tak v tekutej forme.
Pri tesování návnad a nástrah bol poznať obrovský rozdiel, iných produktov s obsahom NHDC a bez neho.
Kapre milujú sladko slanú chuť.
Boilies je zostavené tak, aby bolo po vhodení do vody čo najatraktívnejšie.
Po spadnutí na dno sa okamžite začne nabúravať štruktúra boilie a vylučovať potravný signál.
Tým zaujme prechádzajúce ryby a núti ich začať sa kŕmiť.
Doba rozpadu je ovplyvnená teplotou vody a aktivitou bielej ryby.
Do tohto boilie je pri výrobe pridávaný activ proteín (enzimaticky upravená múčka) ktorá nabúrava štruktúru návnady a nástrahy a je jedným z najlepších atraktorov pre kapry.
Pre selekciu rýb a dlhodobejšie výpravy je odporúčané využiť boilie s označením "Hard", ktoré je podstatne pevnejšie než klasické boilies a má oveľa dlhšiu dobu rozpadu.
Tieto webové stránky používajú súbory cookies a ďalšie sledovacie nástroje s cieľom vylepšenia užívateľského prostredia, zobrazenia prispôsobeného obsahu a reklám, analýzy návštevnosti webových stránok a zistenie zdroja návštevnosti.