0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00 
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Pečený lieň na masle s cesnakom

Ingrediencie:

  • Väčší lieň
  • Cesnak 2 ks
  • Cibuľa 1 ks
  • Maslo 100 g
  • Olej
  • Citrónová šťava
  • Hladká múka
  • Čierne korenie
  • Petržlen
  • Kôpor
  • Soľ


Postup:

Lieňa očistíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Potom rybu opečieme po oboch stranách na oleji. Do časti masla dáme cesnak a cibuľku. Necháme prehriať, vmiešame kôpor, nasekanú petržlenovú vňať a prehrejeme. Potom dáme lieňa na tanier a prelejeme. Podávame s citrónom a vareným zemiakom.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.