0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00 
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Sumec na paprike

Ingrediencie:

  • Sumčie mäso 500 g
  • Cibuľa 3 ks
  • Paprika 3 kg
  • Kyslá smotana 1 dcl
  • Mletá paprika 2 káv. lyžičky
  • Petržlen 1 zväzok
  • Olej
  • Soľ
  • Čierne korenie


Postup:

Orestujeme cibuľu nakrájanú na kolieska. Pridáme nakrájanú papriku a oboje podusíme. Potom zaprášime mletou paprikou a zalejeme trochou vody. Pridáme osolené a okorenené mäso, 20 minút varíme. Sumca vyberieme z hrnca, znovu osolíme, okoreníme, pridáme petržlenovú vňať, zalejeme smotanou a chvíľku povaríme. Mäso vložíme späť do omáčky. Ako prílohu môžeme zvoliť knedľu, cestoviny alebo len pečivo.


NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.