0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00 
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Zavináče z jalca

Ingrediencie:

  • Jalec 2 kg
  • Soľ 120 g
  • Voda 0,5 l
  • Ocot 0,5 l


Nálev:

  • Čierne korenie 6 guličiek
  • Uhorky 6 ks
  • Cibuľa 2 ks
  • Nové korenie 2 guličky
  • Bobkový list 2 ks
  • Voda 1 l
  • Ocot 200 ml
  • Soľ 20 g
  • Cukor 7 g


Postup:

Ryby rozpolíme a naukladáme do vhodnej nádoby. Z 0,5 l vody, 0,5 l octu a 120 g soli pripravíme nálev. Ryby zalejeme a necháme 4 dni v chlade. Potom zarobíme chrbticu a ryby zvinieme do zavináčov. Vložíme uhorku a spojíme špáradlom. Potom všetko zalejeme nálevom a pridáme cibuľu.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.