0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00 
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Zubáč na rasci

Ingrediencie:

  • Zubáč filet 1 kg
  • Olej 4 lyžice
  • Drvená rasca
  • Hladká múka
  • Čierne korenie
  • Soľ
  • Maslo


Postup:

Rybu osušíme, osolíme, okoreníme a obalíme v múke s drvenou rascou. Na panvici rozpustíme maslo s olejom. Vložíme zubáča najskôr kožou dole. Vyprážame do zlatista z oboch strán. Podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob alebo len so zeleninovým šalátom.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.