0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00 
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Zubáč pečený v alobale

Ingrediencie:

  • Zubáč 4 porcie
  • Maslo
  • Paradajka 4 ks
  • Paprika 2 ks
  • Citrón
  • Soľ


Postup:

Nachystáme si štyri štvorce alobalu, ktoré vymažeme maslom. Na každý štvorec upravíme porciu ryby, osolíme, pokvapkáme citrónom, poukladáme plátky paradajky, papriky, navrch dáme ešte kúsok masla a pevne zabalíme. Pečieme v horúcej rúre na plechu cca 15 min. Aby sme neprišli o šťavu, podávame aj s alobalom.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.