0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Amur na víne a paradajkách

Amur na víne a paradajkách

Ingrediencie:

  • Amur 3 kg
  • Cibuľa 2 ks
  • Paradajky 4 ks
  • Maslo 3 lyžice
  • Citrón
  • Biele víno 300 ml
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Bobkový list 4 ks
  • Mletá paprika
  • Cesnak 5 strúčikov


Postup:

Mäso z amura nakrájame na podkovy, osolíme, pokvapkáme citrónom a necháme 1 hodinu odležať. Cibuľu nakrájame na klinky a opečieme na masle. Do zapekacej misky dáme na kolieska nakrájanú cibuľu a paradajky, položíme rybu. Posypeme paprikou, nasekaným cesnakom a podlejeme bielym vínom. Vložíme do rúry a pečieme 30 minút dozlatista pri 220 °C.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.