0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Kapor marinovaný

Ingredience:

  • Kapor 6 porcií
  • Soľ
  • Olej 60 ml
  • Kapary 2 dkg

Marináda:

  • Vínny ocot ½ l 
  • Rybí vývar alebo voda ⅜ l
  • Cibuľa
  • Citrónová kôra
  • Čierne korenie 10 zrniek
  • Nové korenie 6 zrniek
  • Klinček 2 ks
  • Bobkový list 2 ks
  • Soľ


Postup:

Umyté porcie kapra zbaveného šupín osolíme a pečieme na rozpálenom oleji do ružova. Trvá to asi desať až dvanásť minút. Upečeného necháme odkvapkať na siete. Do hrnca dáme ocot, rybí vývar zhotovený z odkrojkov rýb alebo vodu, cibuľu, citrónovú kôru, korenie a soľ, dvadsať minút povaríme a necháme vychladnúť. Upečené, vychladené porcie kapra narovnáme do kameninovej nádoby, posypeme ich kaparmi, zalejeme pripravenou marinádou, zakryjeme a postavíme na dva dni do chladu. Pred podávaním upravíme marinovaného kapra do hlbšej misky a vkusne ozdobíme.


NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.