0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Kapor po milánsku

Ingrediencie:

  • Kapor 600 g
  • Soľ
  • Cesnak
  • Maslo 80 g
  • Paradajka 5 ks
  • Paradajkový pretlak 50 g


Postup:

Kapra rozkrojíme na porcie, osolíme, potrieme cesnakom a opečieme na mierne rozpálenom masle po oboch stranách. Potom vložíme do rúry, pridáme na plátky nakrájané paradajky, paradajkový pretlak a spoločne dopečieme. Pri podávaní jednotlivé porcie prelievame šťavou s paradajkami. Ako prílohu podávame varené zemiaky.


NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.