0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Kaprí matjesy

Ingrediencie:

  • Kaprie mäso (z chrbta) 600 g
  • Soľ 30 g
  • Čierne korenie 1 káv. lyžička
  • Nové korenie 10 guličiek
  • Bobkový list 2 ks
  • Cibuľa 3 ks
  • Olej 0,1 l


Postup:

Kapra vykostíme a nakrájame na tenké plátky (0,5 cm široké, 5 cm dlhé, 2 cm vysoké). Tieto kúsky poriadne osolíme a necháme 2 dni v chlade odležať. Po dvoch dňoch plátky ochutnáme, môžeme prisoliť a necháme v chlade ešte jeden deň. Potom zlejeme vodu, ktorú plátky pustili a osušíme. Plátky skladáme do misky, prekladáme nakrájanou cibuľou, bobkovým listom a novým korením a olejom. Po troch dňoch môžeme konzumovať. Spotrebovať do 14 dní.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.