Ingrediencie:
- Kapor
- Voda 1,5 l
- Mrkva
- Petržlen
- Kúsok zeleru
- Zemiaky 150 g
- Varená ryža 100 g
- Biele víno 2 dl
- Zelerová vňať
- Cibuľa 1 ks
- Cesnak 3 strúčiky
- Citrón
- Olivový olej
- Celé čierne korenie
- Mleté čierne korenie
- Soľ
- Petržlen
Postup:
Začneme tým, že do hrnca dáme korenie, zeleninu, zemiakov, cibuľu, cesnak, zeler a zalejeme vodou. Osolíme a varíme 15 min. Po 10 min. pridáme hlavu, chvost a odrezky. Varíme do zmäkčenia, vývar potom scedíme, zeleninu a mäso dáme nabok a oberieme mäso. Do vývaru dáme nakrájanú zeleninu, zemiaky, rybie mäso, varenú ryžu, pridáme biele víno, citrónovú šťavu, olív. olej, soľ, korenie a povaríme. Posypeme petržlenovou vňaťou a servírujeme s pečivom.
Prajeme dobrú chuť.