0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Rybie klobásy

Ingrediencie:

  • Kapor a sumec 6 kg
  • Bravčový bôčik 3 kg
  • Hovädzie prať 2 kg
  • Vajcia 6 ks
  • Cesnak 50 g
  • Soľ 200 g
  • Čierne korenie 50 g
  • Pálivá paprika 25 g
  • Sladká paprika 60 g
  • Rasca 10 g
  • Majoránka 10g
  • Voda 1,5 l


Postup:

Najprv si rybie mäso premiešame s mletým bôčikom a pratom, potom pridáme všetko korenie, cesnak, vajcia a zalejeme vodou. Necháme 7 hodín oddýchnuť. Potom naplníme do čriev. Klobásy sa údia 3 - 4 hodiny v 80 °C. Nakoniec klobásy vyvesíme a konzumujeme s poriadne vychladeným pivom.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.