0

Oblíbené produkty:

0
  • Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
SK

CZ

s nami to chytíš...

MenuZavřít

Prosím se nebo si vytvořte bezplatnou registraci.

0

Váš košík

0,00
Do dopravy zdarma zbýva 9999,- Kč
Menu

Šťuka po taliansky

Ingrediencie:

  • Šťuka 5 porcií
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Hladká múka 2 dkg
  • Olej 10 ml
  • Šťava z polovice citróna
  • Paradajky 3 ks
  • Vajcia natvrdo 3 ks
  • Francúzsky šalát 60 dkg
  • Tuhý rôsol 20 dkg


Postup:

Na porcie nakrájanú šťuku osolíme, okoreníme, poprášime slabo múkou a v rozpálenom oleji ju prudko do ružova pečieme asi 10 minút. Povrch vychladnutých porcií pokvapkáme citrónovou šťavou, obložíme ho na kolieska nakrájanými paradajkami a vajcami a porcie urovnáme na podstavec upravený z francúzskeho šalátu. Okraj podstavca ozdobíme jemne rozsekaným rôsolom.

NewsletterNenechajte si ujsť výhodné akcie, zľavy a novinky.